Dvojček Unec
249.000,00 €
Hiša 5 sobno 166,6 m² Gradnja: 2008
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetla, prostorna enota dvojčka z dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 166,6 m2 na dobri lokaciji na Uncu, 3 minute od AC.


Osnovno o nepremičnini: dvojček se nahaja v urejenem naselju novejših samostojnih hiš in dvojčkov. Razporeditev prostorov je sledeča:

spodaj: lepa, svetla soba z izhodom na parcelo, kabinet, ki lahko služi kot shramba ali pisarna, kurilnica, večja shramba, kopalnica s tuš kabino in stopnišče v nadstropje.

nadstropje:  vhod, hodnik, WC, večji dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnim kotom ter izhodom na balkon in stopnice v mansardo.

Mansarda: hodnik, kopalnica z banjo, spalnica z izhodom na balkon, otroška soba z izhodom na balkon in kabinet.

Neizdelana podstreha, kjer je možno urediti bivalni prostor.


Dodatno o nepremičnini:  v hiši je talno ogrevanje na pelete (v kurilnici je peč na pelete in zalogovnik ter zalogovnik vode. Hiša ima tudi sončne kolektorje, ki služijo za ogrevanje vode in lahko tudi za ogrevanje hiše. Do hiše je napeljan tudi plin.


V hiši sta dve klima napravi, v nadstropju in v mansardi. Obe sta hladilno grelni.


Pred vhodom je urejeno parkirišče za 3-4 avtomobile, pred vhodom je tudi pokrit del, ki lahko služi za druženje. Parcela je lepa, velika, sončna z odprtim pogledom na gozd in zelenje. Na njej se lahko uredi vrt, na delu parcele pa je že urejen čudovit sadovnjak. Del parcele je urejen kot terasa.


Dostop je urejen po občinski cesti. Nepremičnina je hitro na voljo.


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Za hišo je pridobljeno gradbeno dovoljenje in izjava o zanesljivosti objekta.  


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture ter avtoceste. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je Cerknica, Postojna, do Ljubljane je dobrih 20 minut, do Obale je 45 minut. Na Rakeku je manjša trgovina, vrtec in šola do 4. razreda.


Priključki: elektrika, voda, internet je mobilni, za TV je satelitski krožnik, kanalizacija.


Opremljenost: Oprema, ki je v hiši, ostane.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več