Dvojček Unec
Hiša 5 sobno 166,6 m² Gradnja: 2008
Podroben opis nepremičnine

Čudovita, zelo svetla, prostorna, novejša hiša z odlično razporeditvijo prostorov, velikosti 166,6 m2 na dobri lokaciji na Uncu, 3 minute od AC.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju novejših samostojnih hiš in dvojčkov. Razporeditev prostorov je sledeča:


spodaj: kuhinja z jedilnim kotom in dnevna soba v enem z izhodom na parcelo, kopalnica s tuš kabino, pralnica/kurilnica, spalnica z izhodom na parcelo ter stopnišče v nadstropje.


Pritličje: vhod, hodnik, wc, svetel, velik dnevnobivalni prostor in kuhinja v enem z izhodom na balkon ter stopnišče v nadstropje.


Nadstropje:  hodnik, spalnica z izhodom na balkon, soba z izhodom na balkon in še ena soba ter  stopnice v mansardo.


Mansarda: večji prostor s klimo, primeren tudi za sobo ali delovni prostor ali igralnico,…


Dodatno o nepremičnini: po celotni hiši je speljano talno gretje. Ogrevanje hiše in vode je na toplotno črpalko (elektrika). Strošek elektrike pozimi je cca 200-230 € (ogrevanje, kuhanje, voda, luči, stroji,…), izven kurilne sezone pa cca 70-80€. V hiši so vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda. Hiša ne potrebuje vlaganj, priporočljivo je le beljenje.


Hiša ima veliko oken in balkonskih vrat, zato je zelo svetla. Pogledi iz hiše so zelo lepi – na zelenje in na širšo okolico.


Spodnji del je urejen kot samostojna enota za bivanje s svojim vhodom s spodnje strani. V ta namen so bila tudi zamenjana vrata, ki se lahko zaklenejo od znotraj in od zunaj. Zato je hiša primerna za dve družini oziroma družino in starše ali pa se lahko spodnji del daje v najem.


Pred hišo je prostor za vsaj 2 avtomobila, lahko pa se uredi tudi večjo površino za parkiranje. Parcela še ni urejena in si jo novi lastnik lahko uredi po lastnih željah.


Dostop je urejen po občinski cesti.  


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Za hišo je pridobljeno gradbeno dovoljenje, uporabnega dovoljenja ni.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture ter avtoceste. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je Cerknica, Postojna, do Ljubljane je dobrih 20 minut, do Obale je 45 minut. Na Rakeku je manjša trgovina, vrtec in šola do 4. razreda.


Priključki: elektrika, voda, internet – mobilni, TV – satelitski krožnik, kanalizacija.

Opremljenost: Kuhinji ostaneta, ostala oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več