Garsonjera Postojna
79.000,00 €
Stanovanje 1 sobno 4. nadstropje 19,2 m² Gradnja: 1968 Adaptirano: 2021
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, popolnoma renovirano stanovanje, v urejenem naselju sredi Postojne, velikosti 19,2 m2, z možnostjo povečanja kvadrature za cca 18 m2 oz stanovanju v uporabo pripada solastniški delež navedene kvadrature.

 

Stanovanje: se nahaja v urejenem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica, kuhinja z jedilnim kotom in dnevnim prostorom in obenem prostor za spalni kotiček. Stanovanje je na voljo takoj.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno, voda se greje na bojler.


Stanovanje je bilo v celoti renovirano leta 2022: novi podi, nova kopalnica in kopalniška oprema, nove elektro in vodovodne inštalacije, novi radiatorji in nova okna ter vhodna vrata.


Stanovanje je zelo svetlo, v bivalnem delu ima francoski balkon in na enem delu tudi višji strop, kar daje stanovanju še večjo zračnost in prostornost. Kljub temu, da je stanovanje v zadnjem nadstropju, v njem ni vroče.


Fasada na bloku je bila narejena na novo leta 2010, streha pa leta 2003. Pred blokom je dovolj parkirnih mest.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Za več informacij pokličite.


Priključki: internet - optika. Števci za elektriko in vodo so ločeni.

Opremljenost: Stanovanje se prodaja neopremljeno.


Pogoj nakupa: kupec plača del stroška prodajalca v višini 2% od pogodbene vrednosti + 22% DDV.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več