Hiša Cerknica
5 sobno 199,3 m²
Podroben opis nepremičnine

Prostorna, svetla hiša velikosti 199,3 m2, z dobrim tlorisom, krasnim razgledom, na odlični lokaciji in sončni parceli.

Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture (vrtec, OŠ, trgovina,…), v mirnem in urejenem naselju hiš. Razporeditev prostorov je sledeča: klet: (ki je na eni strani kot pritličje): hodnik, garaža z dvižnimi vrati, klet, kurilnica, 2 veliki sobi. Nadstropje: stopnišče, hodnik, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba z izhodom na večji balkon, spalnica, soba, kopalnica, ločen WC in shramba.

Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje -  centralno na olje. Ogrevanje vode je na bojler. Lastništvo je urejeno in brez bremen. Hiša je zelo lepo vzdrževana. Fasada je obnovljena, streha je bila zamenjana leta 2006. Okna v nadstropju so nova in prav tako v delu kleti.

Za hišo je večja parcela, kjer se lahko uredi vrt, sadno drevje, igrala,… Na parceli je tudi lopa.

Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v naravi in blizu vse infrastrukture. Lokacija ponuja mnogo možnosti za izlete in sprehode (Slivnica, Bloško jezero, Cerkniško jezero,…), pa tudi za kolesarjenje. Iz dnevne sobe in balkona je čudovit odprt razgled.

Priključki: internet.

Opremljenost: oprema po dogovoru.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več