Hiša Dolnja Bitnja, Ilirska Bistrica
170.000,00 €
Hiša 5 sobno 188,30 m²
Podroben opis nepremičnine

Prostorna, lepa, izjemno svetla hiša velikosti 188,3 m2, z odličnim tlorisom, na odlični lokaciji in sončni, razgibani parceli v Dolnji Bitnji.

Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v čudoviti naravi, v bližini vse infrastrukture v Ilirski Bistrici (vrtec, OŠ, trgovina,…). Razporeditev prostorov je sledeča: pritličje: prostoren hodnik, WC, kuhinja z jedilno mizo in dnevna soba z izhodom na teraso ter soba. 1. nadstropje: velika kopalnica in 3 prostorne, svetle spalnice. Hiša je podkletena in ima odprto garažo.

Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje -  centralno na toplotno črpalko. Ogrevanje vode je prav tako na toplotno črpalko. Lastništvo je urejeno in brez bremen. V hiši sta dva dimnika, tako da je možno postaviti kamin in v kleti peč na drva oz na pelete.

Parcela je velika in razgibana, na njej je možno urediti tudi vrt in posaditi sadno drevje.

Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v naravi in miru in so radi hitro v mestu. Lokacija ponuja mnogo možnosti za izlete in sprehode, pa tudi za kolesarjenje.

Na željo lastnika slike niso objavljene, zainteresiranim jih pošljemo po e-pošti.

Priključki: internet.

Opremljenost: Hiša se prodaja delno opremljena, po dogovoru in je hitro na voljo.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več