Hiša Ilirska Bistrica
Hiša 3 sobno 220 m² Gradnja: 2011
Podroben opis nepremičnine

Svetla, prostorna, enonadstropna hiša na sončni parceli in odlični lokaciji v naravi, neto velikosti 220 m2.


Osnovno o nepremičnini: hiša je zgrajena do 3. podaljšane gradbene faze. V  bližini je vsa infrastruktura, tudi OŠ Kuteževo. V spodnjem delu hiše je večja delavnica in dva prostora, ki sta lahko namenjena kleti, kurilnici ali garaži. Vhod v zgornje nadstropje je z zadnje strani hiše in predstavlja stanovanjski del. Trenutno notranje stene še niso postavljene, zato je možnost postavitve tlorisa in izbire materialov po želji kupca.

Dodatno o nepremičnini: Spodnji del hiše je bil zgrajen leta 1992, zgornji del pa leta 2013. Hiša je primerna za par ali družino. Primerna je tudi za vikend. Glede na to, da se nahaja v naravi je tam mir, možnost velikega vrta in zasaditev sadnega drevja. Do Ilirske Bistrice in vse infrastrukture je 10 minut, vrtec in šola pa sta v Kuteževem, cca. 1 km od hiše. Okolica omogoča veliko sprehodov v naravi in kolesarjenje.


Spodnji del se lahko predela tudi v bivanjsko enoto ali pa letno kuhinjo oz prostor za druženje.  Hiša ima velik potencial in kupcu omogoča dokončanje del po lastnih željah. ZK urejena, brez bremen, pridobljeno je gradbeno dovoljenje, na voljo je takoj.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več