Hiša in gospodarsko poslopje Hiteno
Hiša 3 sobno 234,5 m² Gradnja: 1990
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetla, prostorna, lepa hiša z razgibano razporeditvijo prostorov, velikosti 234,5 m2 na dobri lokaciji v Hitenem.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju samostojnih hiš, na vrhu hriba, s čudovitim razgledom. Razporeditev prostorov je sledeča:


Klet: kurilnica in klet, iz katere je narejeno dvigalo za transport oseb in stvari, tako da ni potrebno iz hiše, da bi prišli v klet.


pritličje: vhod, večji hodnik, kuhinja, jedilnica, večja dnevna soba, spalnica, otroška soba, WC, velika kopalnica z banjo, tuš kabino in oknom.


nadstropje:  velika, neizdelana mansarda z izhodom na balkon.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše je centralno na drva in/ali olje, ogrevanje vode je na bojler, lahko pa tudi na drva in/ali olje. Okna so bila zamenjana. 

Na parceli je še večji vrt.


Dostop je urejen po občinski cesti, parcela ob hiši je ravna in funkcionalna.


K hiši spada tudi zelo veliko in novejše gospodarsko poslopje, ki sestoji iz velikega odprtega dela z velikimi vrati na obeh straneh ter spodnjega dela, ki obsega: rastlinjak, garažo, delavnico,  letno kuhinjo in še en večji prostor ter shrambo.


Poslopje je primerno za delavnico, konje,…


K hiši spadata tudi 2 njivi, v velikosti 2.086 m2. Možno je dokupiti še dve njivi v neposredni bližini v velikosti 2.168 m2. Cena za komplet v tem primeru je 155.000 €.


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Za hišo in gospodarski objekt je pridobljeno gradbeno dovoljenje.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v čisti in lepi naravi. Infrastruktura je v Novi vasi pri Blokah. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini so Bloke, Nova vas, tudi Cerknica je blizu.


Priključki: elektrika, voda, internet - optika, kanalizacija.


Opremljenost: Hiša se prodaja v celoti opremljena.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več