Hiša Klenik Pivka
Hiša 4 sobno 88,3 m² Gradnja: 1880 Adaptirano: 2011
Podroben opis nepremičnine

Zanimiva, razgibana hiška, z ogromnim potencialom in dodatnimi prostori, velikosti 88,3 m2 (samo stanovanjski del) v naselju Klenik pri Pivki.


Razporeditev prostorov:


pritličje: hodnik, kuhinja z jedilnim kotom in dnevno sobo v enem, kopalnica, pred katero je še manjša kuhinjska niša in dve veliki spalnici.


Mansarda:  mansarda obsega hodnik in večjo splanico.


Dodatno o nepremičnini: hiše se drži še nestanovanjski del, ki je v evidencah vpisan kot pomožni kmetijski del stavbe, velikosti 142,5 m2. Prostor je prmeren za garažo ali delavnico, lahko pa se ga preuredi tudi v bivalno enoto. Na koncu hiše je še 13,3 m2 velik prostor, ki je klasificiran kot hlev. Na parceli stoji še 100 m2 velika stavba, ki ima status pomožnega kmetijskega objekta. Vse stavbe so iz leta 1880.


Na hiši (vsi trije deli, ki se držijo skupaj) je bila leta 2011 zamenjana streha in istega leta je bila narejena fasada.


Hiše sicer potrebuje nekaj obnovitvenih del: nova okna, kopalnica, nove inštalacije in po izbiri betonska plošča med nadstropjema. Urediti je potrebno tudi ogrevanje. Trenutno je v hiši samo ena peč na drva v dnevni sobi. Voda se greje na bojler.


Hiša je suha, vlage ni. Hiša ima velik potencial, je prijetna, z velikimi sobami in omogoča ureditev po lastnih željah.


Voda je trenutno še iz »štirne«, je pa mogoč takojšen priklop na vodovodno omrežje.


Dostop je urejen po občinski cesti, za hišo je še parcela, ki je velika, ravna in ograjena. Parkiranje je mogoče ob hiši.    


Lastništvo je urejeno, hiša je hitro na voljo.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru in v naravi, do Pivke je 2 km. V okolici je ogromno možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku.


Priključki: elektrika, voda iz »štirne«, internet je na ulici (optika), greznica.


Opremljenost: Oprema, ki je v hiši lahko ostane oz po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več