Hiša Klenik Pivka
Hiša 3 sobno 97,5 m² Gradnja: 1800 Adaptirano: 2006
Podroben opis nepremičnine

Prostorna, razkošna hiša, z ogromnim potencialom in možnostjo izdelave dvostanovanjske hiše, velikosti 97,5 m2  (na etažo) v naselju Klenik pri Pivki.


Razporeditev prostorov:


pritličje: hodnik, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba, kopalnica, spalnica in soba ter kurilnica.  


Mansarda:  mansarda je neizdelana.


Dodatno o nepremičnini: hiša se lahko spremeni v dvostanovanjsko – vhod v zgornji del je že predviden. Nosilne stene hiše so samo zunanje, zato je možno tloris znotraj popolnoma prilagoditi lastnim željam.


Hiša se nahaja na lepem področju, ni stisnjena med ostale hiše, parcela je odprta in razgibana. Pod hišo je velika klet.


Streha je bila zamenjana leta 2006, ostalo bi bilo potrebno prenove. Spodnji del je sicer normalno bivalen, tako da je odvisno od želja kupca, kaj (če sploh) želi spremeniti.


Ogrevanje je centralno na olje, voda pa se greje na bojler. Hiša trenutno ni priklopljena na vodovod, je pa vodovod v bližini in je priklop možen takoj.


Lastništvo je urejeno, hiša je na voljo takoj.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru in v naravi, do Pivke je 1,5 km. V okolici je ogromno možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku.


Priključki: elektrika, voda iz »štirne«, internet je na ulici (optika), greznica.


Opremljenost: Oprema, ki je v hiši lahko ostane oz po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več