Hiša Pivka
109.000,00 €
Hiša 3 sobno 159 m² Gradnja: 1936 Adaptirano: 2018
Podroben opis nepremičnine

Prijetna hiša, svetla, z dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 109 m2 plus garaža in dodatni stanovanjski prostor na dobri lokaciji v Pivki.


Osnovno o nepremičnini: hiša je atrijska in se nahaja v naselju hiš. Razporeditev prostorov je sledeča: hodnik, večja dnevna soba s kuhinjo in jedilnim kotom, 2 spalnici, kopalnica, wc. Ob hiši je tudi garaža ter prostor, ki je bil narejen kot poslovni prostor, vendar je sedaj spremenjen v stanovanjsko enoto, ki se trenutno oddaja. Obsega pa: kuhinjo, sobo in kopalnico.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše je centralno na drva, ogrevanje vode je na bojler. Pred kratkim je bila zamenjana streha, nove so vse inštalacije v hiši, okna, vrata. Trenutno se dela nova fasada.

Dostop je urejen po občinski cesti.  


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Hiša je hitro na voljo.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture ter avtoceste. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku.


Priključki: elektrika, voda, internet - optika, kanalizacija.


Opremljenost: oprema po dogovoru.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več