Hiša Šmihel pod Nanosom
355.000,00 €
Hiša 5 sobno 247,5 m² Gradnja: 1940 Adaptirano: 2008
Podroben opis nepremičnine

Izjemno zanimiva, svetla, zelo prostorna hiša, z odlično razporeditvijo prostorov, velikosti 247,5 m2 na parceli velikosti 1.718 m2, v Šmihelu pod Nanosom.


Razporeditev prostorov:

pritličje: velika kuhinja z veliko jedilnico, velik, prostoren hodnik, velika kopalnica (cca 12 m2) s kadjo, prostorna spalnica in velika dnevna soba z izhodom na parcelo ter shramba in stopnišče v nadstropje. Na parcelo je še en izhod iz hodnika.


Nadstropje: prostoren hodnik, shramba, večja spalnica s kopalnico (tuš kabina), 2x večja spalnica, velika kopalnica s kadjo in kaminom ter velika terasa. Hodnik je prostoren in ponuja možnost izdelave še kakšne sobe ali pa kuhinjo z jedilnim kotom.


Dodatno o nepremičnini: hiša ima prav poseben čar in razkošen stil ter debele zidove, kar omogoča hlad poleti in pozimi zidovi držijo toploto.


Hiša je bila v celoti renovirana in sicer leta 2008: inštalacije, okna, vrata, stopnišče, hidorizolacija, fasada in novi, kamniti radiatorji ter oba kamina. Leta 2020 je bila na novo narejena streha, tramovi, žlebovi. V pritličju je po tleh beton in izolacija, med nadstropjema pa so leseni tramovi. V lanskem letu je bila fasada pobarvana na novo in prav tako je bila prebeljena cela hiša.


Hiša ima veliko oken in balkonskih vrat, zato je svetla. Na parceli je pripravljena betonska plošča za bazen in betonska plošča za vrtno hiško (lopo).


Dostop je urejen po občinski cesti. Lokacija ponuja ogromno možnosti za gibanje v naravi, mir in bližino AC – do Postojne je 7 km, do Razdrtega je 11 km. Infrastruktura je v Postojni: šole, vrtci, srednje šole, trgovine, avtobusna in železniška postaja, zdravstveni dom,…


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Hiša je na voljo takoj.


Priključki: elektrika, voda, internet – kabel, greznica.


Opremljenost: Večina opreme ostane.


Pogoj nakupa je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več