Hiša stari trg pri Ložu
85.000,00 €
Hiša 2 sobno 45,9 m² Gradnja: 1891 Adaptirano: 2019
Podroben opis nepremičnine

Prijetna, svetla, manjša hiška z  dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 45,9 m2 na etažo (dejanska kvadratura je večja) v Starem trgu pri Ložu.


O hiši: hiša se nahaja v urejenem naselju hiš, v osrčju narave. Razporeditev prostorov je sledeča:


spodaj: hodnik, ki je urejen tudi kot dnevna soba, prostorna spalnica, kuhinja in kopalnica s tuš kabino in manjšim oknom.


Nadstropje:  v zgornji del se pride po zunanjih stopnicah in predstavlja neizdelano podstrešje, kjer je možno urediti dodatne sobe.


Dodatno: na hiši je bila streha zamenjana leta 2019, kopalnica je bila v celoti prenovljena leta 2019, v kopalnici je napeljava za talno gretje in gretje sten. Ogrevanje je na pelete. Leta 2019 je bila nameščena nova peč na pelete in zalogovnik. Ogrevanje vode je na bojler.


Za objavljeno ceno bo lastnik uredil kurilnico izven hiše, tako da bo predprostor potem večji. Ravno tako bo naredil stopnice v zgornje nadstropje.


Parcela je razgibana in sončna in se trenutno ureja. Na parceli je ograjen vrt, otroška igrala in hišica na drevesu.


Dostop je urejen po občinski cesti. Lokacija ponuja zelo veliko možnosti za aktivnosti v naravi. Vsa infrastruktura je v bližini.


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Hiša je na voljo po dogovoru.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je tudi Bloško jezero.


Priključki: elektrika, voda, internet – optika, ki še ni v hiši, vendar je speljana par metrov stran od hiše, kanalizacija.


Opremljenost: oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več