Hiša Unec
Hiša 4 sobno 240 m² Gradnja: 2008
Podroben opis nepremičnine

Čudovita, zelo svetla, prostorna, novejša hiša z odlično razporeditvijo prostorov in toplo energijo, velikosti 240 m2 na dobri lokaciji na Uncu, 3 minute od AC.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju novejših samostojnih hiš in dvojčkov. Razporeditev prostorov je sledeča:


spodaj: vhod, hodnik, zelo velika garaža, prostorna kurilnica/delavnica ali prostor za shranjevanje, stopnišče v nadstropje.


nadstropje:  krasen, velik, odprt dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, izhodom na balkon in izhodom na leseni terasi ter kopalnica s tuš kabino in stopnice v mansardo.


Mansarda: hodnik, zelo velika kopalnica z banjo, tuš kabino in oknom, 2 otroški sobi z izhodom na balkon, spalnica ter garderobna soba. Garderobno sobo je možno pregraditi in narediti še eno spalnico, saj ima tudi okno.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše in ogrevanje vode sta na plin. V hiši je lastna plinska peč, tako da se plačuje plin po porabi. Tudi kuhanje je na plin. V hiši je talno gretje, v kopalnicah pa sta še radiatorja. Po tleh je položen kvaliteten hrastov parket, v kopalnicah in na vhodu so ploščice, v garaži in kurilnici/delavnici pa je premazan beton.  


V dnevnem prostoru je kamin, ki ima narejene izpuhe po celi hiši in tako greje tudi ostale prostore. Zraven kamina je lep kotiček za branje.


Na parceli je še pokrit del za druženje z zaprto lopo, kjer se lahko shrani žar, kosilnico, blazine za stole in klopi,…)


Dostop je urejen po občinski cesti, parcela ob hiši je večinoma ravna in funkcionalna.


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Za hišo je pridoblejno gradbeno dovoljenje, uporabnega dovoljenja ni.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture ter avtoceste. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je Cerknica, Postojna, do Ljubljane je dobrih 20 minut, do Obale je 45 minut. Na Rakeku je manjša trgovina, vrtec in šola do 4. razreda.


Priključki: elektrika, voda, internet - kabel, kanalizacija.

Opremljenost: Hiša se prodaja v celoti opremljena.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več