Hiša Vegova Postojna
Hiša 3 sobno 107 m² Gradnja: 1990
Podroben opis nepremičnine

Odlična priložnost za tistega, ki išče malo drugačen, poseben, dom, dom s posebnim pridihom. Hiša je zelo prijetna, velikosti 107 m2, na dobri lokaciji v Postojni.


Razporeditev prostorov:

spodaj: zelo velika garaža (26,3 m2), ki istočasno služi tudi kot kurilnica in stopnišče v hišo.  


pritličje:  vhod, manjši hodnik, kopalnica, spalnica z veliko svetlobe in soba, ki ima samo zračni jašek, okna ni ter stopnice do zgornjega dela.


Zgoraj: zelo poseben, krasen dnevno bivalni del, v katerem se strop spušča z večje višine v normalno višino. V tem prostoru je tudi kamin. Iz prostora je dostop na stopnišče na eni strani in drug dostop v kuhinjo z jedilnim kotom. V tem nadstropju je tudi wc, pokrit balkon s pogledom na Postojno in čudovitim atrijem, na katerega se pride iz kuhinje. Nad kuhinjo je še lepa terasa – do nje je potrebno narediti zunanje stopnice. Atrij ima veliko zelenja in kamnit žar.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše je centralno na olje, v dnevnem prostoru je tudi kamin. Voda se greje na bojler.


Leta 2010 je bila narejena streha na novo in leta 2021 je bila narejena nova fasada. Hiška je potrebna obnove, ima pa ogromen potencial.


Novi lastnik bo moral urediti samostojen števec za elektriko. Trenutno je en števec za vse tri enote, dve pa imata odštevalni števec.


Lastništvo je urejeno, hiša je na voljo takoj. Hiša ima gradbeno dovoljenje.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru in istočasno v centru mesta. Od hiše so narejene stopnice, ki pripeljejo do PTC Primorka.


Priključki: elektrika – odštevalni števec, števci za vodo so ločeni, internet.


Opremljenost: Oprema, ki je v hiši lahko ostane oz po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več