Oddaja garsonjera Sežana
Stanovanje 1 sobno 1. nadstropje 18,40 m² Gradnja: 1850 Adaptirano: 2022
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, na dobri lokaciji v Sežani, velikosti 18,40 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v urejenem večstanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik z visoko vgradno omaro, kopalnica s tuš kabino, pralnim in sušilnim strojem in soba, v kateri je kuhinjska niša, raztegljiv kavč in miza s stoli, omarice ter sestav za TV in TV.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na klimo in/ali nov IR panel, voda se greje na bojler.


Leta 2014 je bila zamenjana elektrika in okno ter tla, voda v kopalnici in celotna kopalnica pa je bila renovirana leta 2022. V kopalnici je nov pralni stroj in nov sušilni stroj. Stanovanje je opremljeno: posoda, kozarci, skodelice, krožniki, pribor in ostali kuhinjski pripomočki, posteljnina, brisače.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini.


Lokacija ponuja tudi veliko možnosti gibanja v naravi.


Stanovanje je na voljo takoj. Pogoj je oddaja za daljši čas. Živali niso dovoljenje, parv tako kajenje v stanovanju ni dovoljeno.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po osebi.


Opremljenost: Stanovanje se odda v celoti opremljeno.


Pogoj najema: plačilo najemnine za tekoči mesec, plačilo varščine v višini 2 najemnin in plačilo agenciji v višini 300 €.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več