Oddaja stanovanje Lipiška Sežana
700,00 €
Stanovanje 3 sobno 1. nadstropje 100 m² Gradnja: 1971
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in balkonom, v urejenem naselju hiš v Sežani, velikosti cca. 100 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v stanovanjski hiši, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: ločen vhod, prostoren hodnik, kopalnica, wc, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba z izhodom na balkon,  spalnica in soba. Na voljo je takoj.


Kajenje v stanovanju ni dovoljeno, domače živali niso zaželene. Eno sobo bo lastnica obdržala kot delovni kabinet in jo bo uporabljala cca 2x na teden. Stanovanje se odda paru ali eni osebi ali dvema študentoma/študentkama.


Cena najema: v primeru dveh oseb v stanovanju 700 €/mesec (stroški vključeni) in v primeru ene osebe 500 €/mesec (stroški vključeni). Ob podpisu pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno, voda se greje na bojler.


Stanovanje je čisto, opremljeno, zelo lepo vzdrževano. V spodnjem delu hiše živijo lastniki. Vhoda sta povsem ločena. Stanovanju, ki se oddaja pripada tudi zunanji prostor za druženje oz uživanje na lepem vrtu. Parkiranje je na ulici, brezplačno.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je blizu: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet.

Opremljenost: Stanovanje se oddaja v celoti opremljeno.


Pogoj najema: najemnik plača strošek agencije v višini 600 €.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več