Oddaja stanovanje Rakek
Stanovanje 2 sobno 3. nadstropje 50 m² Gradnja: 1856 Adaptirano: 2002
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, na dobri lokaciji na Rakeku, velikosti 50,1 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v urejenem večstanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, večja kuhinja z jedilno mizo, kopalnica in velika soba, ki služi kot dnevna soba in spalnica. Stanovanju pripada tudi klet.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno, voda se greje na bojler. Parkiranje je možno pred blokom, na točno določenem parkirnem mestu, ki pripada temu stanovanju.


Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini.


Lokacija ponuja tudi veliko možnosti gibanja v naravi.


Stanovanje je izjemno prijetno in na voljo takoj. Zaželen je najem za daljši čas. Kajenje v stanovanju ni dovoljeno, hišni ljubljenčki prav tako ne.


Najemnina je 380€ plus tekoči stroški.


Priključki: internet, voda in elektrika.


Opremljenost: Stanovanje se odda opremljeno, manjka samo postelja.


Pogoj najema: plačilo najemnine za tekoči mesec, plačilo varščine v višini 2 najemnin in plačilo stroškov agenciji v višini 350€ plus 22% DDV.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več