Parcela Koče
Parcela Zazidljiva 1.045 m²
Podroben opis nepremičnine

Zazidljiva, sončna parcela velikosti 1.045 m2 na odlični lokaciji v urejenem naselju novejših hiš.

Osnovno o nepremičnini: Parcela je zelo sončna, odprta, ima hribček, kar omogoča, da je hiša bolj na odprtem (manj vpeta v sosednje hiše), dostop je urejen (služnost), komunalni priključki so v neposredni bližini. Parcela je primerna za stanovanjsko gradnjo. Lastništvo je urejeno in prosto bremen. V bližini je vsa infrastruktura.

Dodatno o nepremičnini: Lokacija je primerna za vse, ki si želite bivanja v naravi in biti istočasno blizu mestnega dogajanja. Do Postojne je 5 km, do Kopra in do Ljubljane je 40 minut vožnje z avtom. Blizu je vsa infrastruktura: vrtec, šola trgovina, železniška postaja, pošta in zdravstveni dom so v Prestranku, več trgovin in srednje šole pa so v Postojni.

Okolje nudi ogromno možnosti za sprehode in kolesarjenje po čisti naravi, poleg tega pa je ta del Slovenije znan po izjemno čistem zraku.

Priključki: v neposredni bližini so elektrika, voda in internet. Kanalizacije ni, potrebna je mala čistilna naprava za gospodinjstva.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več