Parcela Koče 607
Parcela Zazidljiva 607 m²
Podroben opis nepremičnine

Zazidljiva, sončna, ravna parcela na odlični lokaciji v Kočah, pri urejenem naselju novejših hiš.

 

Osnovno o nepremičnini: prodajo se 4 zazidljive parcele, ki so zelo sončne, odprte, ravne, v naravi, pa vendar blizu infrastrukture. Dostop do prve parcele je urejen po občinski cesti, do ostalih treh pa je že zarisana pot, ki bo solastniška. Komunalni priključki so cca. 100 m stran. Parcele so primerne za stanovanjsko gradnjo. Lastništvo je urejeno in prosto bremen. Ostale parcele so velikosti 613 m2, 521 m2 in 591 m2 ter pot v velikosti 168 m2.

 

Dodatno o nepremičnini: Lokacija je primerna za vse, ki si želite bivanja v naravi in biti istočasno blizu mestnega dogajanja. V Prestranku je trgovina, pošta, bencinska črpalka, avtoservis, avtopralnica, železniška postaja, avtobusna postaja, šola, vrtec in zdravstveni dom. Več trgovin je v 6 km oddaljeni Postojni. Do AC je nekaj minut vožnje, do Kopra je 45 min in do Ljubljane je 40 minut vožnje z avtom.


Okolje nudi ogromno možnosti za sprehode in kolesarjenje po čisti naravi.


Objavljena cena je za parcelo velikosti 582 m2.

 

Priključki: v bližini so elektrika, voda in internet.


Pogoj prodaje: kupec plača del stroškov v višini 2% od pogodbene vrednosti + 22% DDV.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več