Parcela z gradbenim dovoljenjem in temeljno ploščo Ilirska Bistrica
89.900,00 €
Parcela Zazidljiva 402 m²
Podroben opis nepremičnine

Zazidljiva, sončna, parcela v velikosti 402 m2 s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za enodružinsko hišo velikosti 166,5 m2 ter temeljno ploščo in vso infrastrukturo na zelo lepi lokaciji v Ilirski Bistrici.

 

Podatki o nepremičnini: zazidljiva parcela, v urejenem naselju, odprta in z lastnim dostopom, namenjena enostanovanjski gradnji. Dostop do parcele je urejen po asfaltirani občinski cesti. Lastništvo je urejeno.


Velikost parcele je 402 m2.  


Dodatno o nepremičnini: pridobljeno je pravnomočno gradbeno dovoljenje za enostanovanjsko hišo. Vsa infrastruktura bo na parceli, prav tako pa tudi temeljna plošča za hišo.


Možnost nakupa 1: za ceno 92.300 EUR je možno kupiti:


- zemljiškoknjižno urejena parcela, prosta bremen

- geodetsko urejena celotna meja parcele

- urejen dostop iz občinske ceste

- na južni in zahodni strani parcele sezidani mejni podporni zidi (s pisnimi soglasji sosedov)

- na parceli vsa infrastruktura (elektro omarica, voda, kanalizacija, odvod meteornih voda in optika)

- parcela poravnana v ravnino - maksimalni izkoristek okolice hiše (prvotno je bila v rahlem naklonu)

- PZI načrt hiše (P+1) s skupno 166,5m2 neto stanovanjske tlorisne površine, štirimi spalnicami, dvema kopalnicama, predvidena samooskrba z električno energijo in ogrevanjem na toplotno črpalko

- prvotni načrt je mogoče z minimalnimi spremembami urediti v dve stanovanji z lastnima vhodoma

- pravnomočno gradbeno dovoljenje in plačan komunalni prispevek

- temeljna plošča z drenažo in preboji po projektu PZI 3-7-21

- hiša je načrtovana tako, da ima maksimalno zasebnost, možnost ograditve in zasaditve zemljišča, tloris je prostoren, okolica pa ekonomična za vzdrževanje

 

Možnost nakupa 2: za ceno od 260.000 € + 9,5% DDV je možno kupiti hišo na ključ. Cena lahko variira glede na želje in zahteve kupca.


Projekt, za katerega je pridobljeno gradbeno dovoljenje obsega dve etaži z naslednjo razporeditvijo prostorov:  


Pritličje: vhod, hodnik, kopalnica, utility, shramba, kuhinja z jedilnico in izhodom na teraso ter dnevna soba in stopnišče v zgornje nadstropje.


Nadstropje: hodnik, kopalnica, utility, 3 otroške sobe in spalnica.


Lokacija ponuja ogromno možnosti za gibanje v naravi in istočasno bližino vse infrastrukture: v neposredni bližini parcele se nahaja športni park, ki ga obnavljajo in bo na njem na voljo tenis, odbojka, skate park, adrenalinski park,..


Ogrevanje hiše bo talno gretje na toplotno črpalko oz lahko kupec izbere tudi ogrevanje na pelete, drva,… Narejena bo predpriprava strehe za sončne celice in dimnik za kamin. Na dovozu na parcelo bo narejena predpriprava za električna vrata.


V neposredni bližini je Lidl, blizu je tudi Spar in ostale trgovine, do šole, zdravstvenega doma je 1 km, vrtec je na koncu mesta, do vlaka je 400m, do banke 700m.


V fazi gradnje poteka tudi prenova celotne ulice, iz katere ima parcela dostop. Občina Ilirska Bistrica ureja infrastrukturo: kanalizacija, meteorne vode, elektrika, cestišče itd.


Lokacija ponuja tudi bližino Hrvaške obale – do mejnega prehoda Jelšane je 11km.


Priključki: vsi priključki – kanalizacija, elektrika, voda, internet – bodo na parceli.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več