Poslovni prostor Celovška Ljubljana
249.000,00 €
Poslovni prostor 4 sobno 94 m² Gradnja: 1980
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetel, prostoren poslovni prostor z dobro razporeditvijo prostorov in izhodom na balkon/atrij, na odlični, zelo frekventni in dostopni lokaciji na Celovški cesti v Ljubljani, velikosti 94 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: poslovni prostor se nahaja ob Celovški cesti, nasproti nakupovalnega središča Aleja, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov:


Pritličje: vstopimo v večji prostor, ki lahko služi tudi kot trgovina ali pekarna, saj so v njem izložbena okna. Prostor se z nekaj stopnicami nadaljuje v nekoliko dvignjen prostor, ki lahko služi kot pisarna in ima izhod na ograjen atrij. V tem dvignjenem prostoru je tudi shramba. Velikost tega dela je 60 m2.


Spodaj: kuhinja, večja kopalnica s pralnim strojem in dve sobi. Velikost spodnjega dela je po GURS 34 m2, dejanska velikost je večja.


Trenutno se prostor uporablja kot šivalnica, primeren pa je za številne dejavnosti: trgovina, pekarna, pisarne, v spodnjem delu je lahko tudi skladišče oz prostor za shranjevanje, igralnica za otroke (varstvo otrok), masaže, kozmetično dejavnost,…


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje prostora je centralno, voda se greje na bojler.


Mesečni stroški so približno 250 € - 300 € na mesec, odvisno od kurilne sezone. Ogrevanje je v času kurilne sezone med 80 € in 150 €, izven kurilne sezone je pavšal 46 €, voda in smeti skupaj je za eno osebo 15€ in elektrika cca 100 € na mesec.


Parkiranje je možno pred poslovnim prostorom za en avto, sicer pa je na voljo zelo veliko parkirišče zadaj, med stanovanjskimi bloki.


Lokacija je zelo frekventna.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, ogrevanje se obračunava po porabi, voda in smeti pa po osebi.


Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višin 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več