Poslovni prostor Ilirska Bistrica 72 m2
79.000,00 €
Poslovni prostor 0 sobno 1. nadstropje 72 m² Gradnja: 1981 Adaptirano: 2005
Podroben opis nepremičnine

Zelo lepa, svetla in zračna pisarna v poslovnem kompleksu v središču Ilirske Bistrice, velikosti 72 m2.

 

Pisarna: se nahaja v poslovnem kompleksu pisarn in trgovin, v bližini vse infrastrukture. Ogrevanje pisarne je na elektriko – klima, lahko pa se doda tudi IR panel ali varčni električni radiator.


Dodatno o pisarni: prostor je sestavljen iz večjega prostora in niše, kjer je wc, lahko pa se naredi tudi kuhinjsko nišo (pomivalno korito in pult sta že narejena.   


Pisarna se nahaja v urejeni stavbi, vsa infrastruktura je v bližini. Pred stavbo in pod njo je veliko brezplačnih parkirnih mest.


Stavba ima upravnika in rezervni sklad. Prostor je na voljo takoj. V prostoru je bila zlatarna in pohištvo, ki je v njej je primerno za to dejavnost. Sicer pa je prostor primeren za številne dejavnosti: pisarne, trgovino, kozmetični oz masažni salon (po tleh so ploščice), prostor za jogo, meditacije, šiviljstvo, slikarski atelje, razne delavnice,…  


Prostor ima okna z obeh strani, zato ga je možno tudi pregraditi – tam je že predelna stena in tudi klimi sta dve, tako da se lahko vsak prostor ogreva posebej. Predelna stena lahko pride prav v primeru, da je potrebno ločiti prostor za stranke in prostor za osebje (skladišče, pisarna, izdelava izdelkov iz zlata, šiviljska delavnica,…).


Prostor ne potrebuje nobene obnove in se lahko začne uporabljati takoj.


Stroški so nizki.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po kvadraturi.


Opremljenost: pisarna je delno opremljena.


Pogoj prodaje: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več