Stanovanje Cerknica
Stanovanje 3 sobno 80,7 m²
Podroben opis nepremičnine

zelo svetlo in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 80,7 m2 na odlični lokaciji v Cerknici.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, kopalnica s tuš kabino, ločen WC, kuhinja z jedilno mizo in izhodom na zaprt balkon, dnevna soba, spalnica in soba. ZK stanje je urejeno, parkirišče je pred blokom, stanovanju pripada tudi klet, hitro na voljo. V stavbi je tudi skupna kolesarnica in v nadstropju, kjer se nahaja stanovanje, je sušilnica perila (skupna za 3 stanovanja).


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno na olje, ogrevanje vode je na bojler.

Streha je bila obnovljena leta 2015, obnova fasade je v planu.

Stanovanje je bilo renovirano leta 2010 in sicer: nova okna s komarniki, nove elektro in vodovodne inštalacije, nova kopalnica in WC ter na novo položeni podi.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, naselju, vsa infrastruktura (vrtec pod blokom, trgovine, zdravstveni dom, šola,…) je v bližini. V okolici je veliko zelenja.

Lokacija ponuja možnost sprehodov v naravi, bližino Cerkniškega jezera in ostale pohodniške poti.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, ogrevanje se obračunava po porabi, voda se obračunava po osebah.


Opremljenost: Oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več