Stanovanje Ig
245.000,00 €
Stanovanje 4 sobno 1. nadstropje 130,2 m² Gradnja: 1950 Adaptirano: 2016
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in večjo teraso, v urejenem naselju hiš na Igu, velikosti 130,2 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v 4-stanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov spodaj: hodnik, večja kopalnica s tuš kabino in oknom, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba z izhodom na teraso in stopnišče. Razporeditev prostorov zgoraj: hodnik, večja kopalnica s kadjo in oknom, spalnica z garderobno sobo in velika otroška soba, ki jo je možno pregraditi v dve sobi.  S terase je lep, odprt pogled na vrt, zelenje in potok.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno električno peč, ogrevanje vode je na bojler. Do hiše je napeljan tudi zemeljski plin.


Stanovanje je bilo v celoti renovirano leta 2016: okna in balkonska vrata, inštalacije, kopalnici, tlaki, fasada in streha sta bili narejeni leta 2014.


Lastniki imajo v najemu parcelo pred stavbo, v velikosti 220 m2, kjer se lahko parkira in tam je tudi lopa, ki služi kot klet.


Stroški so nizki (3 osebe): smeti 13€ na mesec, voda 30€ na mesec, elektrika poleti 50€, pozimi do 200€.


Stanovanje se nahaja v slepi ulici, kjer je zelo malo prometa, pripada mu tudi vrt za hišo. V bližini je vsa infrastruktura: šola, vrtec, pošta, trgovine,…


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po osebi.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Razpoložljivost: stanovanje je na voljo po dogovoru. Želja lastnikov je čim daljši rok za izselitev.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več