Stanovanje Ilirska Bistrica
Stanovanje 3 sobno 72,40 m²
Podroben opis nepremičnine

Izjemno prijetno, svetlo stanovanje z dobro energijo in razgibano razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 72,4 m2 na odlični lokaciji v Ilirski Bistrici.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v manjšem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s kadjo, pralnica, ki jo je možno preurediti nazaj v WC, kuhinja z jedilnim kotom, delno ločena dnevna soba, spalnica in 2 otroški sobi (ena večja in ena manjša). ZK stanje je urejeno, parkirišče je pred blokom. Stanovanju pripada tudi klet (3,19 m2) in garaža z dvižnimi vrati in elektriko za blokom.

Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na IR panele, kar v zimskem času pomeni strošek cca. 40€ na mesec. Ogrevanje vode je na bojler. V stanovanju je tudi klima. Lega stanovanja je V-Z.

Stanovanje je v celoti renovirano med leti 2013-2016.

Streha na bloku je bila zamenjana leta 2010, fasada na bloku je bila nova leta 2015.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, naselju, v neposredni bližini trgovine Lidl. Vsa infrastruktura je v bližini. V okolici je veliko zelenja ter možnosti za sprehode in rekreacijo.

Priključki: internet. Števci so ločeni.

Opremljenost: Stanovanje se prodaja neopremljeno, razen kopalnice.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več