Stanovanje Kamnogoriška Ljubljana (mansarda)
235.000,00 €
Stanovanje 2 sobno 2. nadstropje 73,8 m² Gradnja: 1927 Adaptirano: 2021
Podroben opis nepremičnine

Zelo lepo in kvalitetno renovirano stanovanje, zelo svetlo, prijetno, z razgibano razporeditvijo prostorov in solastniškim zemljiščem, v urejenem naselju hiš, velikosti 73,8 m2 na odlični lokaciji v Ljubljani.

 

Stanovanje: se nahaja v obnovljeni hiši, v bližini vse infrastrukture. Dostop do stanovanja je po zunanjih stopnicah. Razporeditev prostorov: vhod, stopnišče, dnevna soba in kuhinja z jedilno mizo v enem,  kopalnica in spalnica. Pred spalnico je kotiček, ki je primeren za delovni del ali bralni kotiček. Stanovanje je na voljo takoj.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je na klimo in električni radiator, kar zaradi dobre izolacije zadostuje. Možna pa je tudi namestitev IR panelov ali peči (ob predhodnem pregledu dimnika). Voda se greje na bojler.


Hiša je bila v celoti renovirana: leta 2016 nova streha, leta 2021 nova fasada (energetski razred je še iz časa stare fasade), tlaki, okna, balkonska vrata, vse inštalacije, kopalnica, kuhinja, obstoječe pohištvo je bilo narejeno jeseni 2021.


Parkiranje je pri hiši. Stanovanju pripada polovica zemljišča 43m2 lastniškega zemljišča ter preostalo skupno zemljišče okoli hise in pod stavbo.


Hiša je etažirana na dva dela. En del predstavlja spodnje stanovanje, ki ima svojo ID oznako, drugi del predstavlja zgornji del hiše, ki ima svojo ID oznako. V zgornjem delu hiše sta dve stanovanji, vpisani po deležih, vendar je z geodetskim elaboratom zelo natančno določeno, kaj pripada kateremu stanovanju in kaj je skupno (stopnišče, hodniček in prostor pod stopnicami).


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini in do obvoznice je ena minuta z avtom. Obvoznice se pri/v hiši ne sliši.  


Lokacija je odlična: ponuja mir in bližino mestnega vrveža.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po odštevalnih števcih.


Opremljenost: Oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več