Stanovanje Kolodvorska Postojna
280.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 1. nadstropje 86,3 m² Gradnja: 2022
Podroben opis nepremičnine

Svetlo, moderno, novo stanovanje, z dobro razporeditvijo prostorov na Kolodvorski v Postojni, velikosti 86,3 m2.


Stanovanje: se nahaja v novem bloku z upravnikom, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, hodnik, kuhinja z jedilnim kotom in dnevno sobo z izhodom na velik balkon, ki se razprostira po celotni dolžini stanovanja, spalnica, otroška soba, ločen wc in kopalnica s tuš kabino. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanje je hitro na voljo.


Dodatno o stanovanju: ogrevanje stanovanja je talno, na lastno varčno toplotno črpalko, s katero se greje tudi voda. V kopalnici je prostor za pralni in sušilni stroj. Stanovanje je svetlo in prijetno. Ima moderno zasnovo in moderno opremo visokega cenovnega razreda.


Stanovanju pripada eno zunanje lastniško parkirno mesto pred blokom, je pa sicer na voljo še več parkirnih mest, ki niso lastniška in jih lahko uporabljajo vsi stanovalci bloka in obiskovalci.


Stanovanje je edino v bloku, ki ima višji strop (2,60 m). Stroški ogrevanja so zelo nizki, cca 30€ na mesec v kurilni sezoni in tudi ostali stroški so nizki. Rezervnega sklada ni, ker je blok nov.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi. Dobre pol ure je do Ljubljane ali do Obale.


V Postojni se nahaja vsa infrastruktura: avtobusna in železniška postaja, knjižnica, velik zdravstveni dom, porodnišnica, trgovski centri, bencinske črpalke, šole, vrtci, pošta,…


Priključki: internet - optika. Števci za elektriko in vodo so ločeni.  


Opremljenost: po dogovoru – oprema večinoma ostane.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več