Stanovanje Logatec
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 74,4 m² Gradnja: 1858 Adaptirano: 2013
Podroben opis nepremičnine

zelo svetlo, prostorno in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v urejenem naselju sredi Logatca, velikosti 74,4 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v 5-stanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s kadjo in tuš kabino ter oknom, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba, spalnica z izhodom na balkon in otroška soba. Spalni del je ločen od dnevnega dela s prostornim in uporabnim hodnikom. Lastništvo je urejeno, etažiranje je v zaključni fazi. Stanovanju pripada tudi vrt in lopa za stavbo. Na voljo je v roku 6-9 mesecev.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na IR panele, voda se greje na bojler.


Stanovanje je bilo v celoti renovirano leta 2013 (elektro in vodovodne inštalacije, okna, komarniki, IR paneli), kopalnica pa je bila nova leta 2017.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini (čez cesto je avtobusna postaja, vrtec in šola sta oddaljena nekaj 100 metrov, blizu je tudi trgovina,…). V okolici je veliko zelenja. Z balkona je razgled na zelenje, na vrtove.


Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino avtoceste.Priključki: internet - optika. Števci so ločeni.

Opremljenost: Kuhinja in vgradna omara v predsobi ostaneta.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več