Stanovanje Lukovica pri Domžalah
Stanovanje 3 sobno 1. nadstropje 51,5 m² Gradnja: 1978
Podroben opis nepremičnine

Svetlo stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom in večjim balkonom s pogledom na zelenje, v urejenem naselju v Lukovici pri Domžalah, velikosti 51,5 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v nižjem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica, v kateri je prostor za pralni in sušilni stroj, dnevno bivalni del s kuhinjo in izhodom na balkon, otroška soba z izhodom na balkon in naknadno narejena spalnica s svetlobnim oknom. Stanovanje je na voljo po dogovoru. Pripada mu tudi klet. V stavbi je tudi kolesarnica.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na olje – cisterna in peč sta v kleti stavbe, voda se greje na bojler.


Stanovanje je svetlo in zračno, ima okenske površine po celotni dolžini. Pogled iz stanovanja je na zelenje.


Leta 2022 je bila na stavbi zamenjana streha, fasada je v planu. V planu je tudi beljenje stopnišča. Stavba ima upravnika in rezervni sklad. Pred in za stavbo je dovolj parkirnih mest. V neposredni bližini stavbe je tudi avtobusna postaja.


V pritličju je trgovina Tuš.


Stavba ima gradbeno in uporabno dovoljenje.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, trgovine, lekarna, pošta,… Do Domžal je 5 minut vožnje. Do AC je 1 minuta.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za elektriko in vodo so ločeni.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več