Stanovanje Pivka
Stanovanje 1 sobno 3. nadstropje 39,5 m² Gradnja: 1988 Adaptirano: 2021
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in krasno teraso, v urejenem naselju sredi Pivke, velikosti 39,5 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v večstanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s tuš kabino, kuhinja z jedilnim kotom in izhodom na teraso ter večja soba. Trenutno med sobo in kuhinjo ni stene, lahko pa se jo naredi, saj je v sobi dvoje oken. Stanovanju pripada tudi klet. Na voljo je takoj.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno, voda se greje na bojler. V stanovanju je tudi nova klima, ki greje in hladi.


V stanovanju so bila zamenjana okna in balkonska vrata po letu 2015 in zamenjani so bili podi. V letu 2021 je bila na novo narejena kopalnica, inštalacije, fasada na balkonu, rolete na oknih. Stanovanje je v celoti opremljeno z novo opremo po meri in z novimi, še nerabljenimi aparati: pralni stroj, pečica, pomivalni stroj in hladilnik. Celotna oprema je popolnoma nerabljena in je vključena v ceni.


Stanovanje se nahaja v urejenem, vsa infrastruktura je v bližini. S prostorne terase je lep, odprt pogled.  


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za vodo in elektriko so ločeni, ogrevanje se obračunava po kvadraturi.


Opremljenost: Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več