Stanovanje Postojna
212.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 84,8 m² Gradnja: 2008
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, čudovito, prijetno, stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, na odlični lokaciji v Postojni, velikosti 84,8 m2 oz 70,9 neto.

 

Razporeditev prostorov: vhod, kuhinja in dnevna soba v enem, z izhodom na velik zastekljen balkon (10,9 m2), spalnica z izhodom na zastekljen balkon, kabinet in kopalnica z banjo.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na plin oz na klimo, saj je stanovanje tako dobro izolirano, da ogrevanje na plin večino časa ni potrebno in zadostuje klima. Voda se greje na plin.


V stanovanju je lastna plinska peč. Obrnjeno je na južno stran, zato je zelo svetlo ves dan in pozimi ga še dodatno greje sonce. Stanovanju pripada tudi klet (3 m2). V okolici bloka je veliko parkirnih mest – pred blokom in za blokom, zato s parkiranjem ni težav.


Stanovanje je opremljeno s pohištvom višjega cenovnega razreda, prostor pa je dobro izkoriščen tudi s po meri narejenimi vgradnimi omarami. Stanovanje ne potrebuje nobenega vložka.


Stanovanje se nahaja v urejenem, novejšem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: Mercator in ostale trgovine, zdravstveni dom, šole, vrtci, knjižnica, pošta, avtobusna in železniška postaja, bencinske črpalke….


Do AC je 3 minute, do Ljubljane 35 minut, do Kopra 45 minut.


Stanovanje je odlična priložnost za investitorje.


Lokacija ponuja tudi veliko možnosti gibanja v naravi.


Zemljiškoknjižno stanje in dovoljenja: Zgradba ima gradbeno in uporabno dovoljenje. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.


Razpoložljivost: Stanovanje je na voljo jeseni 2022 oz po dogovoru.


Priključki: internet. Števci za elektriko, vodo in plin so ločeni.

Opremljenost: Vsa oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več