Stanovanje Postojna
Stanovanje 2 sobno 55,8 m² Gradnja: 1979 Adaptirano: 2009
Podroben opis nepremičnine

Svetlo in prijetno stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 55,8 m2 na odlični lokaciji v Postojni.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s kadjo, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na  zaprt balkon ter prostorna spalnica. ZK urejeno in brez bremen, parkirišče pred blokom, na voljo po dogovoru.


Dodatno o nepremičnini: Stanovanje ima nova okna. Pripada tudi klet. Ogrevanje stanovanja je centralno na biomaso. Ogrevanje vode je na bojler. Stanovanje je zelo lepo vzdrževano, renovirano (okna, tla, kopalnica pa ni nova), čisto.

Stanovanje se nahaja v pritličju, dostop je možen tudi za invalide.

Streha je bila zamenjana leta 2003, fasada pa je bila nova leta 2009. Inštalacije so bile v stanovanju zamenjane leta 2009.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, mirnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. V okolici je veliko zelenja.  

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več