Stanovanje Postojna Kolodvorska
Stanovanje 4 sobno 1. nadstropje 100,2 m² Gradnja: 1920 Adaptirano: 2015
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, prostorno, zračno in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 100,2 m2 na odlični lokaciji v Postojni.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v objektu z osmimi stanovanji v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, velika kopalnica s kadjo, kuhinja z jedilnim kotom in veliko dnevno sobo v enem, spalnica in 2 sobi. ZK stanje je urejeno, stanovanju pripada tudi lastniška garaža.


Objekt je grajen v stilu malomeščanske hiše, kar daje stanovanju poseben čar, poleg tega ima višje stropove ter večja okna, kar omogoča še več zračnosti in svetlobe.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je trenutno na peč na drva, ki jo bodo lastniki vzeli s sabo, je pa pripravljena napeljava za novo peč, lahko na pelete. V kopalnici je talno gretje in radiator, ogrevanje vode je na bojler. V stanovanju je tudi klima, ki se lahko uporablja za hlajenje in ogrevanje.


Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno v letih od 2010-2015 (elektro in vodne inštalacije, okna, tlaki, vrata, nova kopalnica,..).


Streha je bila nova v začetku 90-ih let.


Vsa infrastruktura je v bližini (železniška postaja, vrtec in šola, trgovine, zdravstveni dom, pošta, knjižnica, avtobusna postaja,…). V okolici je veliko zelenja.


Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino Ljubljane, do katere je 55 km in bližino morja, do katerega je 45 km.


Priključki: internet – optika in kabel. Števci so ločeni.


Opremljenost: stanovanje se prodaja neopremljeno.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.


 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več