Stanovanje Postojna Ul. 1. maja 2d
280.000,00 €
Stanovanje 4 sobno 1. nadstropje 116,5 m² Gradnja: 2002 Adaptirano: 2020
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, prostorno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in prostornim zaprtim balkonom, v urejenem naselju sredi Postojne, velikosti 116,5 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v novejšem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, velika kopalnica, kuhinja, jedilnica, dnevna soba z izhodom na balkon (8m2), spalnica, 2 otroški sobi, shramba ter pralnica (prej je bil tukaj wc in se ga lahko vzpostavi nazaj). Z balkona je lep, odprt pogled. Je zelo svetlo in zračno. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanje je hitro na voljo.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno plinsko peč, ki greje tudi vodo, lahko pa se ga napelje tudi do kuhinje.


Leta 2020 so bila v stanovanju zamenjana tla in nekoliko je bila spremenjena razporeditev, da je stanovanje bolj odprto in še bolj svetlo.


Cena vključuje tudi garažo v velikosti 14 m2.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Stavba ima upravnika in rezervni sklad.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za elektriko in vodo so ločeni.


Opremljenost: kuhinja ostane, ostalo po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več