Stanovanje Prestranek
Stanovanje 3 sobno 3. nadstropje 80,5 m² Gradnja: 1959 Adaptirano: 2020
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, popolnoma renovirano, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in balkonom, v urejenem naselju v Prestranku, velikosti 80,5 m2 (neto 63,8 m2).

 

Stanovanje: se nahaja v manjšem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, kopalnica, ločen wc, kuhinja, shramba, jedilnica in dnevna soba v enem z izhodom na balkon, spalnica in otroška soba. Z balkona je lep, odprt pogled. Je zelo svetlo in zračno. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanje je na voljo po dogovoru.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je z varčnimi električnimi radiatorji Glamox in s pečjo na pelete, ogrevanje vode je na bojler.


Stanovanje je bilo v celoti renovirano leta 2020: novi tlaki, inštalacije, okna Schuco, alu rolete, balkonska vrata, kopalnica, wc, radiatorji ter vhodna in notranja vrata.


Lastništvo je urejeno. Stanovanju pripada tudi klet.


Parkiranje je pred blokom.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šola in vrtec sta pred blokom, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta, trgovina, bencinska črpalka.


Stavba ima upravnika in rezervni sklad.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za elektriko in vodo so ločeni.


Opremljenost: v celoti opremljena kuhinja, vgradna omara v predsobi, pralni stroj ter peč na pelete ostanejo.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več