Stanovanje Prestranek
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 81,7 m² Gradnja: 1982 Adaptirano: 2016
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, prostorno in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 81,7 m2 na odlični lokaciji v Prestranku.  


Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v manjšem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, kopalnica s kadjo, WC, kuhinja z jedilnim kotom in izhodom na večji balkon, dnevna soba, ki ima prav tako izhod na balkon, spalnica in otroška soba. ZK stanje je urejeno, parkirišče je pred blokom, na voljo takoj. Stanovanju pripada tudi velika klet z oknom (cca. 5 m2).


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno na olje, možno je namestiti tudi IR panele. Ogrevanje vode je na bojler. Streha je bila nova leta 2018, obnova fasade pa je v planu. V stanovanju so bila zamenjana okna in balkonska vrata, rolete in radiatorji.


Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, naselju, vsa infrastruktura je v bližini (v neposredni bližini sta vrtec in šola, blizu je tudi trgovina, bencinska črpalka, pošta, bife, železniška in avtobusna postaja). V okolici je veliko zelenja. Z balkona je čudovit, odprt razgled na zelenje. Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino Postojne, do katere je 5 km in AC priključka, do katerega je 4 km.


Priključki: internet. Števci so ločeni.


Opremljenost: Kuhinja ostane, ostalo po dogovoru.

Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.    

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več