Stanovanje Pretnerjeva Postojna
Stanovanje 2 sobno 61,3 m² Gradnja: 1970
Podroben opis nepremičnine

Svetlo, pritlično, prostorno in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 61,3 m2 na odlični lokaciji v Postojni.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s kadjo, ločen WC, kuhinja z jedilnim kotom in shrambo, dnevna soba z izhodom na zastekljen balkon in večja spalnica. ZK stanje je urejeno in brez bremen, parkirišče je pred blokom, na voljo po dogovoru. Stanovanju pripada tudi klet.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno, ogrevanje vode je na bojler.

Streha je bila nova leta 2014, obnova fasade pa je v planu.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, naselju, vsa infrastruktura je v bližini (v neposredni bližini sta vrtec in šola, blizu je tudi trgovina, bencinska črpalka, pošta, železniška in avtobusna postaja). V okolici je veliko zelenja.

Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino AC, do katere je približno 2 km.


Priključki: internet. Števci so ločeni.


Opremljenost: Kuhinja ostane, ostalo po dogovoru.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več