Stanovanje Rakek
Stanovanje 3 sobno 74 m²
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, prostorno in prijetno stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 74 m2 na odlični lokaciji na Rakeku.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v 5-stanovanjski hiši, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, velika kopalnica s kadjo in oknom, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na velik balkon, spalnica in otroška soba (kabinet) ter shramba. ZK stanje je urejeno, parkirišče (nadstrešek za dva avtomobila) je pred hišo, na voljo takoj.


Dodatne informacije: Stanovanje ima nova okna in vrata (2007). Streha je bila zamenjana leta 2002. Tega leta so bile zamenjane tudi elektro inštalacije. Ogrevanje stanovanja je centralno – stanovanje ima lastno plinsko peč. Ogrevanje vode je na bojler ali na plin. Stanovanje ima krasen, odprt razgled na zelenje.

Pripada mu tudi lastniška parcela velikosti 101 m2, na kateri je nadstrešek za dva avtomobila, vrt in lopa.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, mirnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. V okolici je veliko zelenja.


Možen je samo najem z odkupom, klasičen najem ne. Kupec ob sklenitvi pogodbe plača 10% aro, potem plačuje mesečno najemnino (večina gre v kupnino) in najkasneje v roku 14 mesecev mora kupec plačati še preostanek kupnine. Prodajna cena stanovanja je 115.000 €.


Priključki: internet, kanalizacija. Števci so ločeni.


Opremljenost: Oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec ob podpisu pogodbe plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več