Stanovanje Rožna dolina Ljubljana
259.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 89,9 m² Gradnja: 1943 Adaptirano: 2006
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z zanimivo razporeditvijo prostorov sredi Rožne doline v Ljubljani,  velikosti 89,9 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v 7-stanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, osrednji prostor, ki lahko služi kot bralni kotiček ali delovni kotiček, iz katerega se dostopa v vse ostale prostore: kuhinja z jedilnim kotom in bivalnim delom, spalnica, večja soba, ki se jo lahko pregradi v dve sobi, kopalnica in shramba. Na voljo je po dogovoru.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno toplotno črpalko, voda se greje na bojler.


V kopalnici in kuhinji so plastične cevi. Leta 2006 so bila zamenjana okna in zunanje rolete ter parket. Na stavbi je nova fasada, streha je v planu.


Ob hiši je tudi vrt, ki je v uporabi vseh stanovalcev. Tam je prostor za druženje oz preživljanje časa na zraku in otroška igrala.


Stavba ima upravnika in rezervni sklad, ki za to stanovanje znaša 26,79 €.


V zaključni fazi je etažiranje hiše, v teku pa so tudi dogovori glede parcelacije dvorišča, na katerem bi se uredila lastniška parkirna mesta. Parkiranje je okrog hiše.


Stanovanje je zelo svetlo (ima velika okna) in ima prav poseben čar.


Pripadata mu klet in garaža. Cena ni zadnja in je stvar dogovora z resnim kupcem.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet - optika. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po osebi, vendar je v kopalnici že nameščen števec za vodo, ki ga novi lastnik lahko priklopi oz usposobi.


Opremljenost: Po dogovoru.


Lastništvo: je urejeno in brez bremen.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več