Stanovanje Sežana
Stanovanje 4 sobno 4. nadstropje 110 m² Gradnja: 2007
Podroben opis nepremičnine

DVIGALO Izjemno lepo, zelo svetlo, prostorno, zračno in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v mirnem in okolišu, površine 110 m2 na odlični lokaciji v Sežani.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v novejšem objektu z dvigalom, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, shramba, v kateri je tudi lastna plinska peč, velika kopalnica s tuš kabino in oknom, kuhinja z jedilnim kotom in dnevno sobo v enem z izhodom na čudovito teraso z odprtim razgledom, spalnica, otroška soba in še ena soba v mansardi. ZK stanje je urejeno, stanovanju pripada tudi lastniško parkirno mesto v garaži in klet.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno plinsko peč, ki greje tudi vodo. Dodatno so plin napeljali tudi v kuhinjo, tako da se kuha na plin. Stanovanje je zelo funkcionalno, lepo vzdrževano, čisto. Na vhodu so protivlomna vrata.


Vsa infrastruktura je v bližini (železniška postaja, vrtec in šola, trgovine, zdravstveni dom, pošta, knjižnica, avtobusna postaja,…). V okolici je veliko zelenja.


Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino Obale (30 minut), Trsta (20 minut) in Ljubljane (50 minut).


Priključki: internet – optika. Števci so ločeni.


Opremljenost: kuhinja ostane, ostalo po dogovoru.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več