Stanovanje Tržaška Postojna
Stanovanje 2 sobno 52,7 m² Gradnja: 1955 Adaptirano: 2007
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo stanovanje, prijetno, primerno tudi za invalide v centru Postojne, velikosti 52,7 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v urejenem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, velika kopalnica, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba in spalnica. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanje je prazno in je na voljo takoj.


Dodatno o stanovanju: stanovanje se ogreva z IR paneli, ki porabijo malo elektrike in zelo dobro grejejo, voda se greje na lastno plinsko peč.


Stanovanje je bilo renovirano leta 2007 – okna, inštalacije, podi. Fasada na bloku je v izdelavi, streha je bila nova leta 2007. V letošnjem letu je bila narejena tudi hidroizolacija okrog bloka, tako da vlage v stanovanju ni.


Stanovanje je zelo svetlo in zračno, prostori so prijetni. Pred blokom je eno parkirno mesto, ki pripada temu stanovanju. Ker se v stanovanje lahko dostopa tudi iz zadnje strani (tam je tudi parkirno mesto), je dostop do stanovanja brez stopnic, zato je stanovanje primerno tudi za invalide. Prav tako so v stanovanju malo širša vrata in velika kopalnica.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Stavba ima upravnika in rezervni sklad. Gradbeno dovoljenje je.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za elektriko, plin in vodo so ločeni.


Opremljenost: v stanovanju ostane kopalnica, kuhinja (brez hladilnika in štedilnika) ter kavč v dnevni sobi.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več