Stanovanje Verd Vrhnika
129.000,00 €
Stanovanje 2,5 sobno 46,2 m² Gradnja: 1850 Adaptirano: 2009
Podroben opis nepremičnine

Svetlo stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, zanimive arhitekture v Verdu pri Vrhniki, velikosti 46,2 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v nižjem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik,  kopalnica s tuš kabino, večji dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnim kotom, dnevna soba in spalnica.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na olje, lastnica pa se trenutno greje s klimo. Voda se greje na bojler.


Kljub manjši kvadraturi stanovanje ni utesnjeno, je prostorno. Dnevnobivalni del je dovolj velik, da se v njem naredi še kotiček za kavč in TV in sta potem lahko dve spalnici.


Leta 2009 so bile zamenjane elektro in vodovodne inštalacije, okna, tla (pod laminatom v sobah je dodatna izolacija leta 2017), kopalnica, streha in fasada. V stanovanju je mogoče postaviti tudi kamin ali peč na pelete, vendar je potrebno zamenjati tuljavo v dimniku.


Pred objektom je parkirišče, kjer je dovolj parkirnih mest – vsako stanovanje ima določeno parkirno mesto. Ob hiši sta dve mizi s klopmi za druženje.


Stavba ima upravnika in rezervni sklad. Stanovanje je na voljo po dogovoru.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, trgovine, lekarna, pošta, knjižnica… Do Vrhnike, kjer je vsa infrastruktura, se lahko pride tudi peš. Od hiše so takoj sprehajalne poti in je veliko možnosti za gibanje v naravi.Priključki: internet. Števci za elektriko in vodo so ločeni.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več