Stanovanje Vojkova Postojna
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 100,7 m² Gradnja: 1954 Adaptirano: 2007
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in dvema balkonoma, v urejenem naselju sredi Postojne, velikosti 100,69 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v 5-stanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, kopalnica, wc, kuhinja z jedilnim kotom in izhodom na zaprt balkon, shramba, večja dnevna soba z izhodom na balkon, spalnica in soba. Z balkona je lep, odprt pogled. Stanovanju pripada tudi klet in 12m2 podstrehe. Na voljo je decembra 2022.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na olje (lastna peč), voda se greje na bojler (elektrika ali centralno na olje).


V wc-ju so bile zamenjane cevi. V eni sobi in dnevni sobi so bila zamenjana tla. Stanovanje je svetlo, ima višje stropove, kar daje občutek še večje prostornosti. Sobe so velike, svetle. V kuhinji, kopalnici, wc-ju in na hodniku so tla betonska, v sobah so leseni tramovi. Del kuhinje ima talno gretje.


Okna in balkonska vrata so bila zamenjana leta 2007. Neto površina stanovanja znaša 78,7 m2.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,...


Stavba ima upravnika in rezervni sklad.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po osebi.


Opremljenost: Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več