Stanovanje Volaričeva Postojna
178.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 73,7 m² Gradnja: 1986 Adaptirano: 2017
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z razgibanim tlorisom, v urejenem naselju sredi Postojne, velikosti 73,7 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v urejenem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica, ločen wc, kuhinja s shrambo in jedilnim kotom, dnevna soba z izhodom na zaprt balkon, spalnica in soba. Stanovanju pripada tudi klet. Na voljo je od avgusta 2022.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na biomaso, voda se greje na bojler.


Okna in rolete so bila zamenjana leta 2017, fasada na bloku je bila narejena na novo leta 2020, streha pa leta 2021. Stanovanje je lepo vzdrževano.


Stanovanje je zelo svetlo in zračno, prostori so prijetni, razporeditev pa je zelo razgibana. Pred blokom je dovolj parkirnih mest, za blokom pa je lepo otroško igrišče, ki se ga vidi iz stanovanja.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Stavba ima upravnika in rezervni sklad. Stroški so: rezervni sklad 15 €, upravnik 17€, elektrika 40 €, voda 30 €, smeti 9 € po osebi, ogrevanje pozimi je bilo največ 100 € na mesec.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet - optika. Števci za elektriko in vodo so ločeni.


Opremljenost: Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno oz po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več