Vrstna hiša Hrvatini
175.000,00 €
Hiša 4 sobno 82 m² Gradnja: 1920 Adaptirano: 2010
Podroben opis nepremičnine

Vrstna hiša z razgibano razporeditvijo prostorov, velikosti 82 m2 ( po podatkih gurs 48,6 m2) na dobri lokaciji v Hrvatinih.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju hiš, na vrhu hriba, s pogledom na Trst. Razporeditev prostorov je sledeča:


pritličje: vhod, večji hodnik, iz katerega se gre v manjšo kopalnico (3 m2), dnevna soba brez okna (15 m2), spalnica (15 m2), kuhinja z jedilnico (7 m2), shramba (4 m2), stopnišče v zgornje nadstropje.


nadstropje:  dve veliki sobi  - neizdelani (vsaka po 15 m2) z višjim stropom 2,7 m in pokrit balkon (11 m2).


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše je na klimo, v zgornjem nadstropju ogrevanja ni, ogrevanje vode je na bojler. Pred hišo je nekaj parcele, kjer se lahko uredi za druženje zunaj ali vrt ali parking, trenutni lastnik pa ima tudi boks za psa, ki ostane.


Leta 2010 je bila narejena nova streha, fasada, okna in balkonska vrata, tlaki in nadstrešek na balkonu ter električne inštalacije. Vodovodne inštalacije niso bile narejene na novo, ker so že plastične cevi.


Dostop je urejen po občinski cesti, parkiranje je lahko pred vhodom ali v neposredni bližini.


Lastništvo je urejeno in brez bremen.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v čisti in lepi naravi in blizu morja. Infrastruktura je v bližini, do šole je 500 m. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem, morskem zraku. V bližini je Ankaran, Koper...


Priključki: elektrika, voda, internet – optika je pripeljana do hiše, kanalizacija.


Opremljenost: oprema po dogovoru.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več