Storitve

Svetovanje
Nudimo vam nepremičninsko svetovanje ter svetovanje glede davčnih obveznosti in pravnih vidikov pri prodaji/nakupu nepremičnine.
Na prvem srečanju si ogledamo nepremičnino, ki jo prodajate oziroma kupujete in se pogovorimo o razmerah na nepremičninskem trgu ter določimo optimalno prodajno/nakupno ceno. Pregledamo tudi lastništvo in vse morebitne davke, ki jih bo ob prodaji/nakupu potrebno plačati.
Pregled nepremičnine
Vsako nepremičnino si natančno ogledamo in vas seznanimo z vsemi njenimi pozitivnimi lastnostmi in morebitnimi napakami oziroma potrebnim vložkom v nepremičnino.
Po končanem ogledu izpostavimo prednosti nepremičnine in kupca seznanimo z morebitnimi napakami in mu tudi ponudimo rešitev.
Preverimo pravno stanje
Pravno stanje nepremičnine je bistvenega pomena, zato temu posvetimo vso skrbnost in pozornost. Seznanimo vas s trenutnim stanjem in vodimo k ureditvi stanja, če je to potrebno.
Izjemno pomembno je seveda tudi pravno stanje nepremičnine. Če so vpisane plombe, hipoteke, služnosti in podobno vam pomagamo to uredit, tako da kupec na koncu prevzame bremen prosto nepremičnino.
Podpora
Zavedamo se, da je prodaja oziroma nakup novega doma pomemben korak v življenju vsakega izmed nas, zato vam nudimo podporo skozi celoten postopek nakupa oziroma prodaje nepremičnine in predvsem prijazno in toplo besedo.
Po naših izkušnjah je prodaja/nakup nepremičnine za ljudi zelo stresna, zato poskrbimo, da vas skozi postopek vodimo po korakih in se trudimo, da ta stres čim bolj zmanjšamo.
Oseben pristop
Vsaka stranka je za nas izjemno pomembna in vsaki se maksimalno posvetimo, prisluhnemo njenim željam in potrebam, ki jih vzamemo zelo resno. Vaš projekt na nek način postane naš projekt, saj se ga lotimo, kot da bi prodajali/kupovali zase.
Prodaja/nakup nepremičnine zahteva polno manjših (pa vendar nič manj pomembnih) korakov kot so izdelava energetske izkaznice, cenitev nepremičnine, soglasja, predkupne pravice, pridobivanje raznoraznih dokumentov in pomagamo vam tudi pri pridobivanju le-teh.
Vastu
Vastu je arhitektura po smernicah narave. Starodavna znanost, zapisana v Vedah, govori o tem kako urediti svoj dom, da se doseže harmonija med človekom, prostorom in naravo. V takšnem stanju ljudje delujemo najbolje.